صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۴۵۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۲۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲
هاآرتص:
یک منبع اسرائیلی روز سه شنبه گفت، توافق احتمالی اسرائیل و حماس شامل آزادی ۵۰ گروگان در یک دوره آتش بس ۴ تا ۵ روزه است. این منبع همچنین افزود که در طول آتش‌بس روزانه تقریباً ده گروگان آزاد می‌شود و اسرائیل امیدوار است تعداد گروگان‌های آزاد شده به ۸۰ نفر برسد. در طول آتش‌بس، حماس برای یافتن گروگان‌های دیگری که توسط گروه‌های دیگر از جمله جهاد اسلامی نگهداری می‌شوند، تلاش خواهد کرد و سوخت وارد نوار خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هاآرتص نوشت: یک منبع اسرائیلی روز سه شنبه گفت، توافق احتمالی اسرائیل و حماس شامل آزادی 50 گروگان در یک دوره آتش بس 4 تا 5 روزه است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: به گفته یک منبع سیاسی، تمامی نیروهای امنیتی اسرائیل اعم از ارتش، شین بت(شاباک) و موساد، از طرح کلی این توافق حمایت می کنند. این توافقنامه مربوط به آزادی گروگان های اسرائیلی است. اتباع خارجی نیز اگرچه در این توافقنامه گنجانده نشده اند، اما ممکن است بر اساس توافقات با سایر کشورها آزاد شوند.

این منبع همچنین افزود که در طول آتش‌بس روزانه تقریباً ده گروگان آزاد می‌شود و اسرائیل امیدوار است تعداد گروگان‌های آزاد شده به ۸۰ نفر برسد. در طول آتش‌بس، حماس برای یافتن گروگان‌های دیگری که توسط گروه‌های دیگر از جمله جهاد اسلامی نگهداری می‌شوند، تلاش خواهد کرد و سوخت وارد نوار خواهد شد. ارتش اسرائیل و شین‌بت پرواز پهپادهای تجسسی را به مدت شش ساعت در روز متوقف خواهند کرد، اگرچه سایر اقدامات جمع‌آوری اطلاعات برای تضمین حفاظت از سربازان در نوار ادامه خواهد یافت.

اسرای فلسطینی آزاد خواهند شد، اما هیچ زندانی که به قتل محکوم شده باشد، آزاد نخواهد شد.

اسرائیل، بازگشت غیرنظامیان غزه به شمال نوار غزه در طول دوره آتش بس موقت را نپذیرفته است، زیرا در این مدت نیز ارتش اسرائیل در شمال غزه حضور خواهد داشت و بلافاصله پس از پایان آتش‌بس، جنگ را در سراسر نوار غزه از سر خواهد گرفت.