صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۲۳ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۵۰۳۴
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۱ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تکتم بهاردوست - اغلب سعید آقاخانی را با عنوان بازیگرمی شناسیم تا نویسنده یا کارگردان.

بازیگری که درواقع فعالیتش را با گروه «ساعت خوش» وگروه مهران مدیری شروع کرد، ولی خیلی زود توانست اززیرسایه مدیری خارج شود وبه فعالیت مستقل بپردازد. او بعدها هم درمقام کارگردان سریال «زن بابا» وچند تله فیلم از جمله «هندوانه شب یلدا» را ساخت. زبان طنزآقاخانی هرچند که به آثارعطاران نزدیک است ولی شیرینی وحلاوت ویژه ای دارد.

آقاخانی بازیگرسریالهایی چون چاردیواری،متهم گریخت،کمربندها را ببندید و....این روزها سخت مشغول ساختن سریالی است که تلویزیون برای شبهای پاییز شما در نظر گرفته است.

سریال تلویزیونی «دزد وپلیس»به قلم مهراب قاسم خانی وتهیه کنندگی محسن چگینی داستان ناصر، دزد شرور و خشن وسابقه‌داری است که دراثرضربه ناشی ازوقوع یک تصادف،حافظه خود را از دست می‌دهد.

او که پس از جریان تصادف تبدیل به آدم دیگری شده، در رفتارهایش تجدید نظر می‌کند و تصمیم می‌گیرد کارهای خلاف را کنار بگذارد و دست کم بخشی از گذشته تاریکش را جبران کند، اما عملی کردن این تصمیم به آن سادگی نیست که او فکر می‌کند و گذشته پرفراز و نشیب و پر خطرش همچنان دست از سر او برنمی‌دارد...
محسن چگینی تهیه کننده سریالهایی چون ساختمان پزشکان،مسافران،تاکسی پلیس و...را بر عهده داشته است. او در توضیح روند تولید این سریال گفت: دزد وپلیس اواسط بهار امسال کلید خورد وتا کنون بیش از 90درصد از کل کار به اتمام رسیده و قرار است بزودی از شبکه سه سیما به روی آنتن برود.
وی افزود: این سریال سه بازیگر ثابت دارد و بقیه بازیگرها به تناسب وضرورت فیلمنامه تغییرمی‌کنند. لوکیشن‌های مختلفی هم دارد و این لوکیشن‌ها در تمام سطح تهران پخش است. داستان دنباله‌داری که در کنارش اتفاقات دیگری می‌افتد، اما هیچ‌گاه از قصه اصلی خارج نمی‌شود.
این تهیه کننده افزود: این سریال طنز موقعیت است که همراه بودن مدام پلیس در تمام لحظات کارموقعیتهای زیبا ومفرحی را فراهم کرده است و با بازی زیبای هومن برق نورد،بهنام تشکر وشقایق دهقان به عنوان سه بازیگر اصلی مخاطبین این سریال لحظات زیبا وشادی را تجربه خواهند کرد.

گروه قاسم خانی!
مهراب قاسم‌خانی، نویسنده این سریال که اوج کارهای هنری‌اش به مجموعه تلویزیونی پاورچین برمی‌گردد، در خصوص همکاری اش با گروه سازنده «دزد وپلیس»گفت: نزدیک به دو سال است که درگیر این سریال شده‌ام. ایده آن، سال 89 به ذهنم رسید و نوشتن آن را از مهر و آبان سال گذشته شروع کردم.
قرار بود «دزد وپلیس» یک سریال 13 قسمتی باشد که در ایام تعطیلات نوروزی امسال پخش شود که نشد.بعد تصمیم بر این شد که سریال در ایام ماه مبارک رمضان امسال از شبکه دو پخش شود که بازهم نشد؛ دقیقاً به خاطر همین نشدن‌ها من فرصت بیشتری برای کار روی فیلمنامه داشتم وچون قصه برای طولانی شدن خیلی جا داشت، ترجیح دادم که بیشتر روی فیلمنامه کار کنم.
بعد ازآن تصمیم گرفته شد که «دزد وپلیس» در 26قسمت 45 دقیقه ای برای پخش از شبکه سه سیما نوشته وپخش شود که الان می‌بینید هنوز مشغولیم. یکی ازاسامی که دربین عوامل گروه پروژه «دزد وپلیس» به چشم می‌خورد، نام پیمان قاسم خانی به عنوان مشاورکار است.
مهراب قاسم خانی در این خصوص گفت: پیمان مشاوراین پروژه است، اما شاید چیزی که من دارم وهیچ فیلمنامه‌نویس دیگری ندارد، برادری مانند اوست. پیمان خیلی خوب و مسلط است وهمیشه باعث دلگرمی من بوده است. در این کارهمان اندازه که من درگیر کارهستم او هم درگیر است. حضوراو،هم برای کاروهم برای من اتفاق خوبی است.
مهراب قاسم خانی افزود: این فیلمنامه برای من، فیلمنامه متفاوتی است برای اینکه تا به امروز بیشتر سریال‌های اپیزودی نوشته‌ام و تمام شخصیتهایم همه ثابت بوده‌اند وعادت ندارم به این شکل و به اصطلاح یک داستان دنباله‌دار بنویسم، البته داستان مستقل که دنباله‌دارهم باشد، همیشه برایم جذاب بوده است اما تا به امروزهیچ‌وقت شرایط تجربه اینچنینی برایم مهیا نشده بود.

سه نقش اصلی
«هومن برق نورد» که همه بینندگان تلویزیون او را با هنرنمایی هایش درسریالهایی چون اشک‌ها ولبخند ها،ساختمان پزشکان،چک برگشتی و... می‌شناسند، در خصوص حضورش در این سریال گفت:زمانی که این کار به من پیشنهاد شد، مشغول بازی درسریال چک برگشتی بودم، ولی چون با این تیم و تهیه‌کننده‌اش پیش از این «ساختمان پزشکان» راکار کرده بودم، راحت بودم و کار را پذیرفتم.
این بازیگرادامه داد:در همه کارها نویسنده جایگاه ویژه ای دارد وخوشبختانه هم چون نویسندگان این کاررا می‌شناختم وهم از کارنامه درخشان کاری شان خاطر جمع بودم با اینکه فیلمنامه هنوز کامل نبود، ولی به خاطرسوژه نویی که داشت پذیرفتم که با گروه همکاری کنم.
برق نورد افزود:همیشه سعی کرده ام که نقشه های شبیه هم را نپذیرم وتمام انرژی ام را صرف کرده ام که نقش خوبی از آب در بیاید.
شقایق دهقان نیز که یکی ازنقشهای اصلی را بر عهده دارد، در خصوص حضورش در این پروژه می‌گوید: برای من هم بازی در این سریال جذاب بود. نقش متفاوتی هم دارم. در اینجا نقش دختری را بازی می‌کنم که دزد است وبه نظرم بعید می‌آید که نقش آنقدرها هم ماب بازای اجتماعی و واقعی نداشته باشد. با توجه به اینکه تم کار اجتماعی و نزدیک به واقعیت روز است، کمی فانتزی هم به دلیل دزد بودن این خانواده به همراه دارد.
بهنام تشکر، یکی دیگر از بازیگران این سریال است که در واقع نقش خاص و کلیدی ترین شخصیت این سریال را بر عهده دارد. او در این کارنقشی جدی را بر عهده دارد که کاراکتری لایه لایه دارد و در ده قسمت اول، یک شخصیت از خود نشان می‌دهد که در ده قسمت بعد فرق می‌کند و در ده قسمت آخر باز هم فرق می‌کند و آدم دیگری می‌شود.
تشکر معتقد است: این کار آنقدردرنوشتن و کارگردانی متفاوت است که درهرقسمت می‌تواند مخاطبان را به خود جذب می‌کند.اومی‌گوید: در این کار بداهه‌گویی نداریم، بخصوص که نقش من جدی است و امکان بداهه هم برایم وجود نداشت.
از دیگر بازیگران این سریال عزت‌ا... مهرآوران، شهین تسلیمی، خشایار راد، مجید مشیری، رضا کریمی، سوسن پرور، فرهاد حاتمیان، سیروس میمنت و... هستند.