صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۵۴۱۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱
وزارت امور خارجه روسیه، بیش از این تهدیدات ارتش آزادی سوریه را تحمل نمی کند و اولتیماتومی در خصوص توقف پرواز هواپیماهای میهنی در سوریه داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


وزارت امور خارجه روسیه، بیش از این تهدیدات ارتش آزادی سوریه را تحمل نمی کند و اولتیماتومی در خصوص توقف پرواز هواپیماهای میهنی در سوریه داده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد : مسکو کشورهایی که تحت تاثیر مخالفین رادیکالی سوری هستند را مورد خطاب قرار می دهد. ما با بیانیه نمایندگان «ارتش به اصطلاح آزادی سوریه» به شدت برخورد خواهیم کرد/

ارتش آزاد سوریه اعلام کرده که فرودگاه های دمشق و حلب را به عنوان اهداف نظامی مورد بررسی قرار داده و هواپیماهای میهنی را از بین می برند!

فرماندهان ارتش آزادی سوریه گفته بودند: توصیه می کنیم پروازی به دمشق و حلب از ابتدای روز سه شنبه چهارم سپتامبر صورت نگیرد.

در وزارت امور خارجه روسیه تهدیدات ارتش آزادی سوریه را به عنوان نقض حقوق بین المللی و پیش از همه کنوانسیون شیکاگو در سال 1944 در خصوص" پرواز های بین المللی " خوانده است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۵
فعلا که هرج و مرج شده و هر کی هر کاری دلش بخواهد می کند.....
ارتش ازاد سوریه
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۵
روسیه سر پیازه یا ته پیاز