صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۵۵۸۴۶
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۲۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۲
واحدهای ارتش اسرائیل، مستقر در شهر غزه، مدعی شد: تجهیزات تکنولوژیک از جمله اجزای مورد استفاده برای ساخت موشک‌های دقیق توسط حماس را کشف کرده‌اند، توانایی که تا کنون تصور نمی‌شد جنبش حماس از آن برخوردار بوده است. اسرائیل ادعا کرد: سربازان ارتش «قطعاتی را یافته‌اند که نشان می‌دهد حماس تحت هدایت ایران آموخته‌اند قطعات دقیق و سلاح‌های استراتژیک بسازند».
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یورونیوز: واحدهای ارتش اسرائیل، مستقر در شهر غزه، مدعی شد: تجهیزات تکنولوژیک از جمله اجزای مورد استفاده برای ساخت موشک‌های دقیق توسط حماس را کشف کرده‌اند، توانایی که تا کنون تصور نمی‌شد جنبش حماس از آن برخوردار بوده است. 
 
ارتش اسرائیل می‌گوید سربازان تیپ «نهال» و نیروهای ویژه اخیرا در منطقه دراج و توفا در شهر غزه تونلی را پیدا کرد‌ه‌اند که به یک کارخانه زیرزمینی تولید تسلیحات منتهی می‌شود.
 
اسرائیل ادعا کرد: سربازان ارتش «قطعاتی را یافته‌اند که نشان می‌دهد حماس تحت هدایت ایران آموخته‌اند قطعات دقیق و سلاح‌های استراتژیک بسازند».
 
ارتش اسرائیل در همین خصوص تصاویری از موتور و کلاهک موشک کروز توسعه‌یافته توسط حماس را به اشتراک گذاشته است. 
 
این واقعیت که حماس موشک‌های هدایت‌شونده ضدتانک، پهپادهای کوچک کوتاه‌برد انتحاری و همچنین شهپاد در اختیار دارد بر کسی پوشیده نیست، اما نه موشک‌های هدایت شونده دوربرد. 
 
به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، حماس موشک‌های ضدهوایی شانه‌ای نیز در اختیار دارد که علیه هواپیماهای اسرائیلی کارساز نیستند.
 
به نوشته این روزنامه مشخص نیست که آیا حماس موفق به ساخت و استقرار موشک‌های هدایت شونده خود شده است یا فقط در مرحله توسعه آنها بوده است.