صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۰ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۶۷۲۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۲۲ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: صدور کارت هوشمند ملی ، تصدیق هویت ملی افراد در فضای دیجیتال نیمه دوم امسال بصورت آزمایشی از استان قم آغاز می شود.

محسن کرمی افزود: تراشه نصب شده روی این کارت دارای 75 کیلو بایت حافظه است که امنیت فیزیکی را افزایش داده و امکان جعل هویت را به صفر می رساند.
 
وی اظهار داشت:کارت هوشمند ملی یکی از مهم ترین پیش نیازهای مدیریت هویت دیجیتال است و تا سال 94 تمامی مردم کارت هوشمند ملی دریافت می کنند.
 
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور تصریح کرد:کارت هوشمند ملی برای افراد بالای 15 سال صادر می شود و اکنون تمامی مراحل صدور این کارت در استان قم فراهم شده است .
 
کرمی با اشاره به کاربردهای این کارت، گفت :شناسایی، تصدیق هویت، امضای دیجیتال و انتخابات الکترونیکی از مهمترین کاربردهای استفاده از این نوع کارت ها است .
 
وی با بیان اینکه کارت های ملی فعلی که در دسترس افراد است ، تا دو سال دیگر اعتبار داشته و نیازی به تمدید ندارد، افزود: صدور کارت هوشمند ملی برای آحاد مردم حدود چهار سال زمان نیاز دارد
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهرداد
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۷
مگه چند سال که کارت های ملی را دادن دست مردم که میخوان عوضش کنن؟ خوب از اول هوشمند می دادن! البته از خط فاصله های بی مصرف در شماره ملی و ابعاد نامعقول کارت معلموم بود که خیلی فکر پشت این پروژه ملی نبوده!
حسابدار
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۷
سلام تا موقع صدور وراه اندازي نرم افزار آن سيستم جديدتري مي آيد واز رده خارج ميشه .؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
مگه قرار نبود صدور آزمايشي اين كارت در استان قم . دو سال پيش آغاز بشه؟!!