صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۶۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۳ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رييس‌جمهور و شيخ حصينه ماجد ـ نخست‌وزير بنگلادش ـ در گفت‌وگويي تلفني، مسائل و موضوعات گوناگون منطقه‌اي و بين‌المللي را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

محمود احمدي‌ن‍ژاد در گفت‌وگوي تلفني با شيخ حصينه ماجد، با اشاره به تاکيد فراوان اعضاي جنبش عدم تعهد در اجلاس تهران مبني بر ايجاد ساختارهاي لازم براي استفاده از توان و ظرفيت‌هاي جنبش غيرمتعهدها، بر لزوم آماده‌سازي مقدمات ايجاد ساختارهاي لازم براي اجراي مصوبات اين جنبش و برگزاري جلسه مشورتي در حاشيه مجمع عمومي سازمان ملل متحد براي بررسي پيشنهادات و تصميم‌گيري در اين رابطه تاكيد كرد.

نخست وزير بنگلادش نيز در اين مکالمه تلفني از مديريت موفقيت‌آميز شانزدهمين اجلاس سران كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد از سوي جمهوري اسلامي ايران تقدير و ايجاد ساختارهاي اجرايي لازم در اين جنبش را موضوعي حائز اهميت عنوان کرد.