صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۷۸۸۴۷
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۰۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در چهار ماه و نیم اول سال 17 تا 25 میلیارد دلار ارز به نرخ مرجع در اختیار کسانی قرار گرفت که رانت اقتصادی حدود 20 هزار میلیارد تومانی برایشان ایجاد شد و این مفسدان اقتصادی باید شناسایی شوند.

به گزارش انتخاب ، سید جلال یحیی زاده در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با بررسی ریشه های مشکلات بازار ارز در چند هفته اخیر گفت: تعطیلی توزیع ارز در چند هفته اخیر هیچ توجیهی نداشت و موجب شد قیمت ارز صعود داشته باشد و برای باز گرداندن آن به وضعیت عادی با مشکلات زیادی رو به رو باشیم این اقدام دولت در افزایش ویرانگر قیمت ارز طی روز های اخیر نقش به سزایی داشت.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در چهار ماه و نیم اول سال در مورد توزیع ارز به هیچ وجه با توجیه و برنامه عمل نشد، 17 تا 25 میلیارد دلار ارز به نرخ مرجع در اختیار کسانی قرار گرفت که رانت اقتصادی حدود 20 هزار میلیارد تومانی برایشان ایجاد شد.

وی باتاکید بر اینکه مفسدان اقتصادی که از این رانت اقتصادی استفاده کردند باید شناسایی شوند تصریح کرد: کالاهای وارداتی با نرخ ارز مرجع به هیچ وجه وارد بازار نشد و این مفسدان اقتصادی از دلار با نرخ مرجع برای واردات استفاده کردند اما این کالاها را با نرخ دلار بازار آزاد به فروش رساندند و از این راه سود زیادی به جیب زدند.

واردات 4 میلیون دلار عروسک از چین با ارز مرجع

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در ماه های اول سال اولویت بندی درستی برای اختصاص ارز مرجع به کالا ها وجود نداشته و 4 میلیون دلار از چین با ارز مرجع عروسک وارد می شود فاجعه است.

یحیی زاده خاطر نشان کرد: در ماه های ابتدایی سال دولت در اختصاص ارز بدون برنامه و اولویت بندی ولنگاری کرده و 25 میلیارد دلار سرمایه مملکت را به مفسدان اقتصادی داده است و از سوی دیگر تعطیلی و ایجاد وقفه در توزیع ارز حتی برای واردات کالاهای اساسی به مشکلات دامن زده است.

وی طرح موضوع ایجاد بورس ارزی را یکی از عوامل موثر در بی ثباتی بازار ارز خواند و گفت: در این مدت بارها برخی دلسوزان اقتصادی خواستار روزه سکوت مسئولان اقتصادی بودند خیلی از مصاحبه ها و اظهارت در خصوص بورس ارز بدون اینکه زیر ساخت های این کار فراهم باشد به مشکلات دامن زد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
خدا ازتون نگذره اونوقت ارز مرجع برای دارو نمیدین و هزار تا کلک سوار میکنین
lila
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
خاک بر سر ما که نون توی سفره هامون به زحمت میاد و اولویت ارزی به واردات عروسک اختصاص داده می شه!
ناشناس
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
چیییی ؟
عروووسک؟
ناشناس
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
مهم اقتصاد چين است نه.... تا عروسكهاي اشان باد نكند
ناشناس
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
دیگه کلمات قادر به بیان عمق فاجعه نیستند لعنت خدا به کسانی که با یک کشور ومردمش چنین کردند
ناشناس
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
همین 4 ملیون دلار رو می ریختند تو بازار فردوسی قیمت دلار می اومد زیر 2000 تومن و اقتصاد مملکت نجات پیدا می کرد...
آفرین بر اینهمه تدبیر دولت خدمتگزار!!
ناشناس
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
از چین عیبی نداره.باید ایجاد اشتغال کنیم ایران نشد چین