صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۱۲۴۵۰
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳
آردا توران، ستاره سابق اتلتیکو مادرید، هنوز هم خاطره تلخ شکست در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۱۴ را فراموش نکرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 با وجود گذشت ده سال از فینال به یاد ماندنی لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۴ بین دو تیم همشهری رئال و اتلتیکو،  آردا توران ستاره آن روزهای روخی بلانکو، روایت تلخی از شکست تیمش در آن فینال را بازگو کرده است.

آردا تورانی که بهترین دوران فوتبالش را در همان سال‌ها در اتلتیکو پشت سر می‌گذاشت و اتفاقاً در آن فینال نیز جزو بازیکنان خوب اتلتیکو بود. سرمربی کنونی ایوب اسپور ترکیه در مصاحبه روز گذشته خود در این خصوص گفت: "اگر از من بپرسند که با برگشتن زمان به عقب، دوست داری کدام قسمت از دوران فوتبالت را تغیر بدهی، قطعا من آن سه دقیقه آخر فینال ۲۰۱۴ را انتخاب می‌کردم.

بعد از باخت به رختکن رفتم و نمی‌خواستم گریه کنم. اما وقتی وارد رختکن شدم، داوید ویا را دیدم که روی زمین خوابیده بود و بشدت گریه می‌کرد. با خودم گفتم نگاه کن! بازیکنی که قهرمان جام جهانی و یورو شده، به این شکل اشک می‌ریزد.

در آن لحظات هیچکس نمی‌توانست دیگری را دلداری دهد. همه در حال اشک ریختن بودند. آنجا بود که بغضم به بدترین شکل ممکن ترکید و من هم گریه کردم. حتی بیشتر از ناراحتی بابت مرگ اقوام و دوستان، طوری اشک ریختم که حس کردم استخوان بینی‌ام تیر مي‌کشد. واقعا شب تلخی بود. به هرحال قهرمانی در لیگ قهرمانان خیلی باشکوه است و وقتی ما به آن شکل در فینال باختیم، نمی‌توانستیم به راحتی با قضیه کنار بیاییم."