صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۱۳۴۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۲۱ - ۰۴ آبان ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تیم تراکتورسازی تبریز موفق شد در زمین سپاهان اصفهان مدافع عنوان قهرمانی را شکست دهد.

به گزارش ایسنا، دیدار دو تیم سپاهان اصفهان و تراکتورسازی تبریز که سومین بازی از هفته سیزدهم لیگ برتر بود، از ساعت 16 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد و شاگردان اولیویرا با نتیجه پر گل 4 بر یک از سد مدافع عنوان قهرمانی گذشتند.

اولین گل این بازی را مهدی سید صالحی در دقیقه 15 برای تراکتورسازی به ثمر رساند تا این تیم تبریزی در نیمه اول با پیروزی به رختکن برود.

اما تبریزی‌ها با آغاز نیمه دوم و در دقیقه 52 دوباره به گل رسیدند و این بار هم مهدی سیدصالحی گل این تیم را به ثمر رساند. البته سپاهانی‌ها هم که پس از دریافت این گل به خودشان آمده بودند، در دقیقه 55 توسط امید ابراهیمی به گل رسیدند اما این گل نیز تنها سه دقیقه بعد توسط شاگردان اولیویرا جواب داده شد. گل سوم تراکتورسازی فلابیو لوپز به ثمر رساند. در حالی که تنها چند ثانیه به پایان بازی مانده بود این بار خود سپاهانی‌ها با گلزنی به خودشان فاصله را بیشتر کردند و بازی با نتیجه 4 بر یک به سود تراکتورسازی به پایان رسید.

سپاهان با این باخت و کم شدن تفاضل گلش صدر جدول را از دست داد و رده اول جدول را به تراکتورسازی داد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آیهان
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
امسال تراکتور قهرمانه. یاشاسن تراکتور
ناشناس
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
پس چرا بازی به این مهمی از شبکه 3 پخش نشد ؟
شهروند
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
یاشاسن تیراختور.