صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۰۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۱۵۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳
در راستای حل مشکلات و رسیدگی به دغدغه‌های ۴ باشگاه آسیایی فوتبال ایران جلسه‌ای در سازمان لیگ در حال برگزاری است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 این جلسه میان منصور قنبرزاده، رئیس کارگروه ناظر بر قراردادها و همراهانش به علاوه مسئولان فدراسیون فوتبال و نمایندگان 4 باشگاه آسیایی ایران شکل گرفته است.

استقلال، پرسپولیس و تراکتور سه باشگاهی هستند که با توجه به حضور در رقابت‌های آسیایی خواستار افزایش سقف بودجه شده‌اند که این موضوع با مخالفت پرسپولیس مواجه شده است. در واقع جلسه جدید را می‌توان تلاشی دوباره برای متقاعد کردن پرسپولیس از سوی سه باشگاه رقیب دانست.

در این بین استقلال و سپاهان همچنان در ثبت قرارداد چند بازیکن مهم خود موفق نبوده‌اند و امیدوارند خروجی جلسه‌ای که در تهران در حال برگزاری است به آنها برای خروج از این بحران و وارد کردن بازیکنان‌شان به فهرست مسابقات کمک کند.