صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۱۹۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۵ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳
کاپیتان تیم ملی فوتسال فرانسه تاکید کرد باید بهترین نمایش خود را مقابل تایلند داشته باشند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تیم ملی فوتسال فرانسه روز گذشته در آخرین مسابقه مرحله گروهی جام جهانی نمایش پرانتقاد و ضعیفی مقابل ایران به نمایش گذاشت و در نهایت هم شکست خورد که کاپیتان خروس‌ها به دفاع از عملکردشان و حریف بعدی پرداخته است.

فوتسالیست‌های فرانسه دیروز کمتر از حد استاندارد خود ظاهر شدند و عملکردشان در سراسر جهان مورد انتقاد قرار گرفت، چراکه آنها قصد داشتند با شکست مقابل ایران به سمت راحت‌تر در مرحله حذفی بروند و احتمال تقابل با برزیل را نداشته باشند که همین اتفاق افتاد و خروس‌ها را با هجمه شدید مواجه کرده است.

کوین رامیرز، کاپیتان تیم ملی فوتسال فرانسه پس از دیدار مقابل ایران و بازی نمایشی تیمش در این مسابقه عنوان کرد: ما می‌دانیم که بهترین عملکرد خودمان را نداشتیم و از اینکه خود واقعی‌مان را نشان ندادیم، ناامید بودیم.

او با بیان اینکه ما روی مرحله یک هشتم نهایی و بحث خستگی و برنامه برای بازی بعد تمرکز کردیم، گفت: اکنون مرحله جدیدی از مسابقات را آغاز می‌کنیم. یا همه چیز به دست می‌آوریم یا حذف خواهیم شد. ما می‌خواهیم به مراحل بالاتر برسیم و فرانسه را تا جایی که ممکن است پیش ببریم.

کاپیتان تیم ملی فرانسه در خصوص تقابل با تایلند در مرحله بعد ابراز کرد: تایلند تیم بسیار خوبی است. ما یک مربی بزرگ داریم که نباید از او غافل شد. ما 5 روز فرصت داریم تا آماده شویم. همین باید کافی باشد.»