صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۴۳۶۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۲۱ - ۲۸ آبان ۱۳۹۱
رییس هیات مدیره داروسازان تهران:
رییس هیات مدیره داروسازان تهران به افزایش قیمت دارو‌ها با توجه به وضعیت ارزی اشاره کرد و افزود: البته دارو درکشور ارزان است و قیمت آن هنوز جا دارد که بیشتر بالا رود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس هیات مدیره داروسازان تهران با اشاره به افزایش قیمت دارو‌ها با توجه به وضعیت ارزی گفت: دارو درکشور ارزان است و قیمت آن هنوز جا دارد که بیشتر بالا رود.

علی مدرسی در گفت‌وگو با ایلنا بااعلام این مطلب تصریح کرد: شرکت‌های دارویی بعد از اعمال تغییرات در قیمت دارو‌ها، آن‌ها را با تاخیر به داروخانه‌ها ارسال می‌کنند.

وی تصریح کرد: بیماران می‌توانند به جای داروهایی که کمیاب است از داروهای جایگزین استفاده کنند که هیچ لطمه‌ای نیز به آن‌ها واردنمی کند.

رییس هیات مدیره داروسازان تهران به افزایش قیمت دارو‌ها با توجه به وضعیت ارزی اشاره کرد و افزود: البته دارو درکشور ارزان است و قیمت آن هنوز جا دارد که بیشتر بالا رود.

وی خاطرنشان کرد: قیمت دارو در مقایسه با خیلی از خدماتی که در سایر رشته‌ها صورت می‌گیرد قابل مقایسه نیست و برای ارائه خدمات بهتر به بیماران، دارو باید گران‌تر شود.

مدرسی با اشاره به اینکه ما نمی‌خواهیم بگوییم که دارو‌ها با قیمت بالایی به مردم داده شود، افزود: خدمات دارویی در سبدکالایی مردم آن چنان بالا نیست زیرا هر کسی در سال ممکن است به دفعات اندکی بیمار شود و به مصرف دارو نیاز داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مصرف دارو برای هر فرد پایین است، افزود: از همین رو برای ارائه خدمات بهتر به بیماران به نفع آن‌ها است که قیمت دارو افزایش پیدا کند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امین
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
چقدر ما خوشبختیم.همه چی آرومه
میرزا
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
گران بشه؟ممنونم که موجبات خنده و شادی ما را در این گرونی و کمیابی فراهم می کنید.
ناشناس
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۸
برای ارائه خدمات بهتر به بیماران، دارو باید گران‌تر شود??!!!