صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۴۶۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۸ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
همتی، وزیر اقتصاد در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: توانمند سازی و میدان دادن به بخش خصوصی درکنار رفع موانع کسب و کار و تقویت رقابت پذیری اقتصاد ملی، موضوعات مهم مورد تاکید امروز  مقام معظم رهبری بود.‏وزارت اموراقتصادی و دارایی، به حکم وظایف قانونی، برنامه های خود در این حوزه ها را با قدرت و سرعت بیشتر پیش خواهد برد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
همتی، وزیر اقتصاد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت که برنامه های خود در حوزه های توانمند سازی و میدان دادن به بخش خصوصی را با قدرت و سرعت بیشتر پیش خواهیم برد.
 
وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: توانمند سازی و میدان دادن به بخش خصوصی درکنار رفع موانع کسب و کار و تقویت رقابت پذیری اقتصاد ملی، موضوعات مهم مورد تاکید امروز  مقام معظم رهبری بود.
 
‏وزارت اموراقتصادی و دارایی، به حکم وظایف قانونی، برنامه های خود در این حوزه ها را با قدرت و سرعت بیشتر پیش خواهد برد.