صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۵۵۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۰۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
تولید و پرورش ماهی قرمز در استان گیلان به عنوان یکی از نماد‌های تزئینی سفره هفت سین هر ساله در روز‌های پایانی سال و با نزدیک شدن به عید نوروز رونق بیشتری می‌گیرد. استان گیلان پیشگام در تولید و پرورش ماهیان قرمز و رتبه نخست کشور را دارد. ماهی قرمز که به نام‌های ماهی طلایی، ماهی گلی، ماهی حوض نیز خوانده می‌شود، گونه‌ای ماهی از کپورچه‌ها است. این ماهی یکی از سنبل‌های سفره‌ی هفت سین است که نشانه زندگی و موفقیت و رنگ قرمز آن نیز در سفره هفت سین سمبل مهربانی، پیروزی، معیشت و برکت است.