صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۵۵۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۵ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳
روحانی رئیس جمهور سابق می‌گوید که وقتی می‌خواستیم از روسیه S۳۰۰ بخریم، در دبیرخانه شورای امنیت ملی، اسم نمیبرم، چند نفر از بالاترین مقامات نظامی در حضور من گفتند که خرید S۳۰۰ خیانت به کشور است. آقای بی بی در تمام سفر‌هایی که به روسیه داشته است، اولین مساله اش با پوتین به هم زدن فروش S۳۰۰ به ایران بوده است. او می‌گوید اگرچه نتوانستم این توافق را به هم بزنم، اما آن را ۷ سال به تاخیر انداختم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روحانی رئیس جمهور سابق می‌گوید که بغیر از نتانیاهو که مخالف خرید سامانه اس ۳۰۰ برای ایران بود؛ تندرو‌های داخلی خودمان در سطوح عالی نظامی می‌گفتند خرید اس ۳۰۰ خیانت به کشور است!
 
به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:
 
 وقتی می‌خواستیم از روسیه S۳۰۰ بخریم، در دبیرخانه شورای امنیت ملی، اسم نمیبرم، چند نفر از بالاترین مقامات نظامی در حضور من گفتند که خرید S۳۰۰ خیانت به کشور است.
 
آقای بی بی در تمام سفر‌هایی که به روسیه داشته است، اولین مساله اش با پوتین به هم زدن فروش S۳۰۰ به ایران بوده است. او می‌گوید اگرچه نتوانستم این توافق را به هم بزنم، اما آن را ۷ سال به تاخیر انداختم.