پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاون عمرانی استاندار تهران گفت: برای جلوگیری از افزایش آلودگی هوای تهران، روزهای دوشنبه و سهشنبه، محدوده ترافیک روی خط زوج و فرد قرار میگیرد.
محمدرضا محمودی در گفتوگو با (ایسنا)، درباره آخرین مصوبه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران گفت: در جلسه امروز کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران برای قرار نگرفتن هوا در شرایط اضطرار مصوب کرد محدوده طرح ترافیک روی خط زوج و فرد قرار بگیرد.
او در توضیح بیشتر گفت: براساس مصوبه این کارگروه، روزهای دوشنبه و سهشنبه تنها خودروهایی در شهر تهران حق تردد دارند که دارای طرح ترافیک باشند، به این معنا که محدوده طرح ترافیک، روی خط زوج و فرد قرار میگیرد و خودروهایی که پلاک آنها زوج و یا فرد است، در صورت داشتن طرح ترافیک میتوانند در این محدوده تردد داشته باشند.
آلودگی و ترافیک و جریمه و 60 جور طرح ترافیکی و جای پارک و تصادف و بنزین و تعویض روغنم نداره !خرجش یونجه و آب و یه ست نعله که مفته!!! 100% سریع ترم میرسیم!