صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۰۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۶۱۶۲۶
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۲۱ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۴
آخرین بازی از هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (جمعه) در ورزشگاه شهدای فولاد برگزار شد، جایی که تیم‌های فولاد خوزستان و شمس آذر قزوین به مصاف هم رفتند. در پایان، تیم فولاد با نتیجه یک بر صفر میهمانش را مغلوب کرد و ضمن ثبت دوازدهمین شکست در کارنامه حریف، به چهاردهمین پیروزی‌اش در فصل جاری یافت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تسنیم: هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور با برد خانگی فولاد خوزستان مقابل شمس آذر قزوین خاتمه یافت.
 
آخرین بازی از هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 19:30 امروز (جمعه) در ورزشگاه شهدای فولاد برگزار شد، جایی که تیم‌های فولاد خوزستان و شمس آذر قزوین به مصاف هم رفتند.
 
در پایان، تیم فولاد با نتیجه یک بر صفر میهمانش را مغلوب کرد و ضمن ثبت دوازدهمین شکست در کارنامه حریف، به چهاردهمین پیروزی‌اش در فصل جاری یافت.
 
تنها گل این بازی را هومن ربیع‌زاده مدافع شمس آذر در دقیقه 41 وارد دروازه تیم خودش کرد تا سه امتیاز این بازی به حساب فولاد واریز شود.
 
فولاد با این پیروزی 48 امتیازی شد و به یکقدمی پرسپولیس در رده سوم جدول رسید.
 
قضاوت این بازی بر عهده احمد محمدی بود که به علی نعمتی، اتکیر یوسوپوف و لوسیانو پریرا از فولاد خوزستان و محمدجواد آزاده از شمس آذر کارت زرد نشان داد.