صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۰۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۶۲۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۲۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سعید محمد در واکنش به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏عزیزان امنیتی؛ اگر دنبال نفوذ می‌گردید بهتر است آمر و تولید کننده ویدیوی توهین آمیز به مقامات عربستان در صدا و سیمای جمهوری اسلامی را شناسایی و تحت پیگرد قرار دهید. عادی نیست که هر وقت روابط عربستان با ایران بهبود می یابد برخی در مسیر خواست اسرائیل یا سفارت عربستان را به آتش می‌کشند و یا با انتشار مطالب توهین آمیز سعی در ادامه پروژه ایران هراسی دارند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سعید محمد در واکنش به تمسخر مقامات عربستانی در صداوسیما خواستار یافتن نفوذی ها شد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏عزیزان امنیتی؛ اگر دنبال نفوذ می‌گردید بهتر است آمر و تولید کننده ویدیوی توهین آمیز به مقامات عربستان در صدا و سیمای جمهوری اسلامی را شناسایی و تحت پیگرد قرار دهید. عادی نیست که هر وقت روابط عربستان با ایران بهبود می یابد برخی در مسیر خواست اسرائیل یا سفارت عربستان را به آتش می‌کشند و یا با انتشار مطالب توهین آمیز سعی در ادامه پروژه ایران هراسی دارند.
 
گفتنی است که صداوسیما در برنامه‌ای با اجرای محسن افشانی که از شبکه نسیم پخش می‌شد، وزیر امور خارجه عربستان را مسخره کرد.