صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۶۲۷۳۵
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: طبق بررسی نقش‌های پی‌یابی هواشناسی از فردا تا اواسط هفته استان تحت تأثیر امواج ضعیفی قرار خواهد گرفت که سبب ابرناکی و  رگبارهای پراکنده در ارتفاعات خواهد شد. وی افزود: امروز و فردا در ساعات بعدازظهر در مناطق غربی، جنوب غربی و تا حدودی مرکز وزش بادها بصورت متوسط همراه با تندبادهای  لحظه‌ای خواهد بود که سبب برخاستن گرد و خاک  محلی و موقتی نیز خواهد شد. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی برخاستن گردوخاک محلی و موقتی در استان خبر داد.
 
محمد سبزه‌زاری جمعه پنجم اردیبهشت اظهار کرد: طبق بررسی نقش‌های پی‌یابی هواشناسی از فردا تا اواسط هفته استان تحت تأثیر امواج ضعیفی قرار خواهد گرفت که سبب ابرناکی و  رگبارهای پراکنده در ارتفاعات خواهد شد. 
 
وی افزود: امروز و فردا در ساعات بعدازظهر در مناطق غربی، جنوب غربی و تا حدودی مرکز وزش بادها بصورت متوسط همراه با تندبادهای  لحظه‌ای خواهد بود که سبب برخاستن گرد و خاک  محلی و موقتی نیز خواهد شد. 
 
سبزه‌زاری ادامه داد: از فردا تا روز یکشنبه شاهد کاهش یک تا سه درجه‌ای دما خواهیم بود. تا اواسط هفته شمال خلیج فارس در ساعاتی نیمه مواج است.
 
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه و آبادان با ۴۳.۴ و ایذه با  ۱۷ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شده اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۲.۱ و ۲۳.۹ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.