صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۶۴۳۷۶
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
 ترامپ رئیس جمهور امریکا در اظهاراتی گفت که آماده‌ام به درخواست‌ها برای اجازه دادن به ایران برای پیگیری انرژی هسته‌ای غیرنظامی گوش بدهم، مشروط بر پایان برنامه سلاح‌های هسته‌ای‌اش.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 ترامپ رئیس جمهور امریکا در اظهاراتی گفت که آماده است که به درخواست‌ها برای اجازه دادن به ایران برای پیگیری انرژی هسته‌ای غیرنظامی گوش بدهد
 
به گزارش «انتخاب»؛ وی در این باره بیان کرد: آماده‌ام به درخواست‌ها برای اجازه دادن به ایران برای پیگیری انرژی هسته‌ای غیرنظامی گوش بدهم، مشروط بر پایان برنامه سلاح‌های هسته‌ای‌اش.
 
ترامپ افزود: فکر می‌کنم مایلم چنین درخواستی را بشنوم. این چیزی است که به آن انرژی هسته‌ای غیرنظامی گفته می‌شود. اما باید توجه داشت که انرژی غیرنظامی اغلب به جنگ‌های نظامی منجر می‌شود. ما نمی‌خواهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. این موضوع بسیار ساده است.»