صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۶۵۶۴۰
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
وزیر امور خارجه پس از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا تاکید کرد: می توانم بگوییم نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود. ما مقداری از فضاهای کلی فاصله گرفتیم و وارد موارد جزیی شدیم. در. این شرایط مذاکرات دسوار می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عراقچی گفت: مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود.

به گزارش انتخاب، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه پس از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا تاکید کرد: می توانم بگوییم نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود. ما خیلی از فضاهای کلی فاصله گرفتیم و وارد موارد جزیی شدیم. در این شرایط مذاکرات دشوار می شود.

به نوشته تسنیم، او ادامه داد: بحث های بسیاری مفیدی انجام شد و دو طرف درک بهتری از مواضع هم دارند. مقدار زیادی موضوعات مورد اختلاف ابعادش باز شده و مواضع مقداری بهم نزدیک شده است. می‌توان گفتگوها را رو به جلو ارزیابی کرد.

عراقچی تصریح کرد: برای جلسه بعدی توافق شده اما روز و مکانش بر عهده وزیر خارجه عمان است. فکر می‌کنم با فاصله یک هفته برگزار شود.

وزیر خارجه همچنین گفت: از نظر ما غنی سازی حتما باید ادامه پیدا کند و جای مصالحه در مورد آن وجود ندارد‌. ممکن است ابعاد، اندازه ،سطح و میزان به جهت اعتمادسازی مثلا در یک دوره‌ای محدودیت قائل شویم ولی اصل غنی سازی اصلا قابل مذاکره نیست‌.