صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۶۸۵۸۱
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: مهاجرانی گفت: اگر یارانه‌ نان حذف شود، تدابیری پیش‌بینی خواهد شد تا مردم دچار آسیب نشوند.

سخنگوی دولت در حاشیه هیات دولت تأکید کرد: موضوع نان از جمله مسائلی است که بسیار حساس است و دولت به‌طور کامل به این موضوع آگاه است و به هیچ عنوان با نان مردم شوخی نخواهد کرد. 

وی افزود: با توجه به پرداخت ۲۸۰ هزار میلیارد تومان یارانه نان در سال، دولت باید راهبردهای اصلاحی را اتخاذ کند تا بتواند بودجه خود را صرف امور زیرساختی کند، مانند پوشش‌های بیمه و سایر موضوعات زیرساختی.

مهاجرانی ادامه داد: موضوع معیشت مردم و تأمین گوشت قرمز به‌عنوان منبع پروتئینی که برای جامعه بسیار ضروری است، نیز مورد توجه دولت قرار دارد که در جلسه ستاد اقتصادی دولت و در جلسه هماهنگی قیمت‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت در حال تدوین راهبردهایی است تا معیشت مردم آسیب نبیند. اگر قرار باشد که یارانه‌ها حذف شود، تدابیری پیش‌بینی خواهد شد تا مردم دچار آسیب نشوند.