صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۲۲۸۴
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۶ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مشاور رهبر معظم انقلاب اظهارات ترامپ درباره مطلع نبودن از حمله اسرائیل به ایران را فریبکاری توصیف کرد.

به گزارش انتخاب، علی لاریجانی، مشاور رهبری گفت: قرار دور ششم مذاکرات گذاشته شده بود. ترامپ یک روز قبل از عملیات نظامی گفت اسرائیل نباید حمله بکند چون مذاکرات به هم می‌خورد، فکر می‌کنم او فریبکاری کرد و کار درستی نبود.

وی افزود: ترامپ بعد از عملیات اولیه اسرائیل فکر کرد کار مهمی صورت گرفته؛ آمد گفت من مطلع بودم. این کار در قواره رئیس جمهور یک کشور بزرگ نبود، این کار از آدم‌های ولگرد در خیابان ممکن بود.

لاریجانی ادامه داد: اینجا جایی است که باید ایستادگی کرد. قطعا در این مصاف ایران پیروز است و نباید صدای ضعف از ایران بیرون بدهیم. خیلی امیدوارم که ایران با دستاوردهای بزرگی از این درگیری بیرون می‌آید. 

او تأکید کرد: ما خواهان جنگ نیستیم، اما در حال عبور از مرحله حساسی هستیم و باید برای دفاع و تنبیه متجاوزان محکم بایستیم. در مراحل پایانی مذاکرات، آمریکا به دنبال حل مسائل نبود، بلکه تلاش می‌کرد خواسته‌های خاصی را به ما تحمیل کند.

علی لاریجانی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم جنگ تمام بشود امروز باید پایداری کنیم، اگر سستی کنیم یا به عزت فروشی و یا به طولانی شدن جنگ می‌انجامد.

وی همچنین گفت: اگر می‌خواهیم جنگ خاتمه پیدا کند همه باید پای کار نیروهای مسلح بایستیم. اگر اسرائیل بفهمد در موضع ضعف است ده کانال برای رسیدن به تفاهم می‌فرستد.

او با بیان اینکه ترامپ یک دوره سراریزی را طی می‌کند، گفت: بعضی‌ها تحلیل می‌کردند که او دوست دارد جایزه نوبل را بگیرد. فکر نمی‌کنم با این کارها که انجام داده زباله‌های نوبل را هم به او بدهند.

وی افزود: سخنان اخیر ترامپ بسیار عجیب بود و معاونش، آقای ونس، تلاش کرد آن را اصلاح کند اما باز هم اظهارات ناشیانه‌ای مطرح شد، از جمله اینکه ایران فقط باید تسلیم شود.

لاریجانی یادآور شد: ایرانی‌ها هرگز عزت ملی خود را معامله نمی‌کنند و ترامپ نیز در مذاکرات قبلی به دنبال خرید عزت ملی ایران بود که نتیجه‌ای نگرفت. پس از آن تهدید به بمباران کرد و خواست عزت ملی ایرانیان را زیر پا بگذارد.