صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۲۵۸۹
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۲۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک مقام ارشد ایرانی گفت: سپاه پاسداران از ذخایر موشک‌های رهگیر تل‌آویو اطلاع دقیقی دارد.

به گزارش انتخاب، یک مقام ارشد ایرانی به الجزیره خبر داد: در صورت تشدید جنگ، رآکتور هسته‌ای دیمونا می‌تواند یک هدف مشروع باشد‌. ما موشک‌های پیشرفته‌تری نسبت به آنچه تاکنون استفاده کرده‌ایم، داریم و بدون شک از آنها استفاده خواهیم کرد. 

او ادامه داد: سپاه پاسداران از ذخایر موشک‌های رهگیر اسرائیل اطلاع دقیقی دارد و نیروهای مسلح در حال طراحی حملات خود برای از بین بردن ذخایر موشک‌های رهگیر اسرائیل هستند. 

این مقام ارشد تصریح کرد: ورود آمریکا به نفع اسرائیل به این معنی است که جنگ ابعاد منطقه‌ای پیدا خواهد کرد. هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی در منطقه آسان‌تر از حمله به عمق اسرائیل است.

وی ادامه داد: ما به طور جدی به آمریکا هشدار می‌دهیم که ورود به جنگ، منافع آن را در خاورمیانه به طور جدی به خطر خواهد انداخت.