صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۳۳۰
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۱
معاون اول رئیس‌جمهور در دولت اصلاحات با اشاره به اینکه اصلاح‌طلبان هنوز برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری به اجماع نرسیده اند، گفت: اگر احساس کنم خاتمی کاندیدا شود، نمی آیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در دولت اصلاحات، امروز در دیدار با جمعی از دانشجویان انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در قبال مسائل مختلف کشور، گفت: جنبش دانشجویی امروز با چالش‌های عدیده‌ای روبروست که باید توانایی عبور از این تنگناها و چالش‌ها را در خود زنده کند.

به گزارش انتخاب، وی به بخشی از این چالش‌ها اشاره کرد و گفت: بی‌انگیزگی و فراموش شدن ارزش‌ها بخشی از این چالشهاست.

معاون اول رئیس‌جمهور در دوره اصلاحات در ادامه به مسائل سیاسی کشور اشاره کرد و درباره انتخابات آتی، گفت: اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی از نظر مفهومی برای من چندان اهمیتی ندارد و قانون‌مداری و اخلاق‌مداری به نظرم مهمتر است.

وی با بیان اینکه این دو مفهوم در فضای سیاسی متفاوت است، خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان هنوز برای حضور در انتخابات به اجماع نرسیده‌اند و هر زمانی که به طور قطعی به اجماع برسند در آن شرکت می‌کنند.

وی تاکید کرد: حضورم در انتخابات هنوز قطعی نیست و حتی این دیدار از نظر من دیداری انتخاباتی نیست و دیداری دانشجویی با بخشی از این جنبش و جریان دانشجویی است.

عارف با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان هنوز برای حضور در انتخابات به نظری قطعی و قابل قبول نرسیده‌اند، گفت: با توجه به اقدام برخی از رسانه‌ها و یکطرفه عمل کردن آنها، این اقدام هنوز صورت نگرفته است.

معاون خاتمی در دوران اصلاحات با اشاره به مطرح شدن بحثی به نام جریان انحرافی در بین اصولگرایان، گفت:اگر قرار باشد اصلاح‌طلبان به خاطر فتنه از مردم عذرخواهی کنند،اصولگرایان نیز باید به دلیل حضور و مطرح شدن جریان انحرافی از مردم عذرخواهی کنند.

به گزارش انتخاب به نقل از تسنیم، وی در توضیح واژه جریان انحرافی خاطرنشان کرد: از نظر من اصولگرایانی که امروز در مدیریت کشور دچار ضعف‌هایی هستند و نمی‌توانند پاسخگوی مردم باشند، جریان انحرافی را ایجاد کرده اند که ماهیت آن مشخص نیست.

عارف با بیان اینکه اگر اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات به نتیجه برسند و بنده نیز برای حضور قطعی در انتخابات به یقین برسم، در انتخابات شرکت می‌کنم، تصریح کرد: در این صورت از روی احساس مسئولیت می آیم و یا اگر احساس کنم آقای خاتمی قصد شرکت در انتخابات را دارد نمی آیم.

معاون خاتمی در دوره اصلاحات ادامه داد: اصلاح طلبان و بنده خواستار انتخاباتی پرشور در کشور هستیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در هر صورت تابع نظر شورای نگهبان هستم و معتقد به انتخاباتی آزاد و اینکه هرکس می تواند نظرش را عنوان کند هستم و مر قانون ونظر شورای نگهبان برای من قابل قبول است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۱
amin
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
به نظر من اگر خاتمی نیاید عارف بهترین گزینه است
ناشناس
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
دوست ناشناسم صحیح فرمودند کسانی که اسمشان را اصولگرا گذاشته اند ومتاسفانه در جراید هم خوانده میشوند اینان اصولگرا نیستند به اسما جلاله قسم اصولگرای واقعی شهید بهشتی وشهید مطهری بودند که در دوره حیات این دو شهیدبزرگوار هم تحمل گفته های این دو بزرگوار نداشتند اینهارا بایستی سلفی یا متحجر خواند الان نیز فرزند دلاور شهید مطهری را میشود اصولگرا خواند اصلاح طلبان من جمله خاتمی عزیز اصولگرای راستین است واقعا حیف است این اسم رابه این جناح خاص اطلاق کرد.
نوید
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
با تمام احترامی که برای شخصیت دکتر عارف قائلم ولی با حضور ایشان در انتخابات اصلاحات شکست خواهد خورد . یا خاتمی یا هیچ کس
ناشناس
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
اصولگرایان برای تطهیر خود نام گروه انحرافی را درست کرده اند والا خودشان اصل انحرافند
مهدي
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
اگه سيد محمد خاتمي بياد كه همه يكپارچه بهش راي ميدهيم.اگه هم خداي ناكرده نيايند به عارف.كواكبيان و محمد رضا خباز
رضا
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
اصول گرایان و اصلاح طلبان باید از سنگ اندازی و همکاری نکردن با منتخب مردم عذر خواهی کنند
محمد
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
زنده باد سید محمد خاتمی عزیز و دوست داشتنی
امین
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
درود بر خاتمی
سلام بر عارف
علی
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
بالاخره باید قبول کنیم هممون در به وجود آمدن وضع الان مقصریم! هممون باید از امام و شهدا و نسل آینده عذر خواهی کنیم!
پاسخ ها
hadi
| |
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
از خودت مایه بزار دوست عزیز نه از همگان
ناشناس
| |
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
ببخشید یک مثبت کم کنید
ناشناس
| |
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
شما هم مثل رییس جمهورت از ملت مایه میذاری؟
محمد سردرودی
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
اصولگرایان نیز باید به دلیل حضور و مطرح شدن جریان انحرافی از مردم عذرخواهی کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
نه عزیز. من اگه جای این آقا بودم می گفتم اصولگراها باید به خاطر بلاهایی که در این مدت بر سر مردم آورده اند عذر خواهی کنند. این نشون میده که احتمالا عارف کاندید مناسبی نباشه. چون چیزی به اسم جریان انحرافی وجود نداره و اینها همش بازی سیاسیه که اصولگراها برای توجیه اعمال خود در این مدت، درست کرده اند. عجیبه که این آقای عارف به این راحتی فریب سیاسی کاری اصولگراها رو می خوره.
مهدی
| |
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
حالا کی از تو خواست کاندید بشی که خط نشون میکشی