صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۵۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۴
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه «دیپلماسی بهترین راهکار برای حل مسئله ایران است» گفت: «مذاکرات با ایران باید از سرگرفته شود. اتحادیه اروپا آماده مذاکره با ایران است.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه «دیپلماسی بهترین راهکار برای حل مسئله ایران است» گفت: «مذاکرات با ایران باید از سرگرفته شود. اتحادیه اروپا آماده مذاکره با ایران است.»

«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عصر سه‌شنبه، در نشست خبری خود، با بیان اینکه «دیپلماسی بهترین راهکار برای حل مسئله ایران است» گفت: «مذاکرات با ایران باید از سرگرفته شود.»

او ادعا کرد: «وزرای خارجه اتحادیه اروپا اعلام کردند که ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و دیپلماسی بهترین راه حل برای رسیدن به این هدف است. آتش‌بس کنونی شکننده است، اما فرصتی است برای از سرگیری مذاکرات با ایران و وزیران خارجه خواستار از سر گرفته شدن فوری مذاکرات با ایران و بازگشت بازرسان آژانس به ایران شده‌اند.»

کالاس مدعی شد: «اتحادیه اروپا آماده مذاکره با ایران است.»