صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۵۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۷ - ۲۶ تير ۱۴۰۴
ناصر هادیان، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران، در گفت‌و‌گو با «انتخاب»:
هادیان خاطرنشان کرد: فکر نمی‌کنم ترامپ از روز اول دنبال جنگ بود و دیپلماسی و ویتکاف و همه این‌ها پلن و برنامه‌ای برای آغاز جنگ بوده است. شاید در دور چهارم مذاکرات، ترامپ همکاری خود را با اسرائیل بیشتر کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران می‌گوید ترامپ از روز اول به دنبال جنگ نبود، او پس از دور چهارم مذاکرات با ایران چنین تصمیمی گرفت.

ناصر هادیان، استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران، در گفت‌و‌گو با «انتخاب» تصریح کرد: دو دیدگاه درمورد مذاکرات قبل از جنگ وجود داشت، یکی اینکه این‌ها خدعه است، دومین دیدگاه این بود که این‌ها به دنبال یک توافق بودند، من دیدگاه دوم را می‌پذیرم.

هادیان خاطرنشان کرد: فکر نمی‌کنم ترامپ از روز اول دنبال جنگ بود و دیپلماسی و ویتکاف و همه این‌ها پلن و برنامه‌ای برای آغاز جنگ بوده است. شاید در دور چهارم مذاکرات، ترامپ همکاری خود را با اسرائیل بیشتر کرد.

استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران گفت: اینکه ادعا کنیم اگر مذاکره نمی‌کردیم، [جنگ نمی‌شد]، افسانه است، داستان است، توهم است. آن نفوذی‌ها می‌خواهند این بحث‌ها را طرح کنند.

او ادامه داد: اگر می‌خواهید ببینید نفوذی‌ها چه کسی هستند، بروید ریشه اش را دربیاورید، ببینید الان باز چه کسی این بحث‌ها را طرح می‌کند، او می‌خواهد رد گم کند، بروید دنبال اینکه ببینید چه کسانی بودند که اگر مذاکرات نبود، جنگ نمی‌شد.

 

ویدیوی کامل گفتگو را در لینک زیر ببینید:

لینک گفت‌وگوی کامل در کانال یوتیوب «انتخاب»