صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۴
به گزارش رسانه‌های چینی، وزارت خارجه این کشور در بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد اعلام کرد ما اطلاع یافته‌ایم که آمریکا اخیراً ابتکاری برای صدور مجوز فروش تراشه‌های H20 شرکت انویدیا به چین اعلام کرده است. چین معتقد است که آمریکا باید از ذهنیت بازی با حاصل‌جمع صفر دست بردارد و به روند لغو مجموعه‌ای از محدودیت‌های تجاری و اقتصادی غیرموجه علیه چین ادامه دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شفقنا: وزارت خارجه چین از آمریکا خواست به برداشتن محدودیت‌های تجاری غیرموجه علیه پکن ادامه دهد.
 
وبگاه آرتی عربی نوشت: «به گزارش رسانه‌های چینی، وزارت خارجه این کشور در بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد اعلام کرد ما اطلاع یافته‌ایم که آمریکا اخیراً ابتکاری برای صدور مجوز فروش تراشه‌های H20 شرکت انویدیا به چین اعلام کرده است. چین معتقد است که آمریکا باید از ذهنیت بازی با حاصل‌جمع صفر دست بردارد و به روند لغو مجموعه‌ای از محدودیت‌های تجاری و اقتصادی غیرموجه علیه چین ادامه دهد.»
 
در این بیانیه همچنین آمده است: «همکاری سودمند متقابل میان چین و آمریکا مسیر درست برای پیشرفت است، در حالی که فشار و مهار تنها به بن‌بست منتهی می‌شود.»
 
پیش از این نیز شرکت آمریکایی انویدیا، سازنده تراشه‌های گرافیکی، اعلام کرده بود که موفق به دریافت مجوز از دولت دونالد ترامپ برای فروش تراشه‌های H20 خود، که در توسعه هوش مصنوعی کاربرد دارند، به چین شده است.