صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۷۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۴ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
منابع خبری منطقه کردستان عراق اعلام کردند یک پهپاد مسلح حامل بمب صبح چهارشنبه در نزدیکی روستایی در منطقه «مخمور» استان اربیل سقوط کرد اما منفجر نشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: منابع خبری منطقه کردستان عراق اعلام کردند یک پهپاد مسلح حامل بمب صبح چهارشنبه در نزدیکی روستایی در منطقه «مخمور» استان اربیل سقوط کرد اما منفجر نشد.

 به نقل از الجزیره، سازمان مبارزه با تروریسم در اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که یک پهپاد بمب‌گذاری شده در نزدیکی اربیل سقوط کرده اما منفجر نشده است. این سازمان اعلام کرد که سقوط این پهپاد ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح روز چهارشنبه روی داده است. در مدت یک ماه گذشته بیش از 20 مورد حمله پهپادی و موشکی به زیرساخت‌های انرژی در منطقه کردستان عراق انجام شده و موجب نگرانی دولت بغداد و همچنین مقامات محلی شده است.