صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۰۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۸۱۹۶
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۲۲ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
رییس شبکه بهداشت و درمان تفت یزد با اشاره به مسمومیت غذایی ۵۰ نفر از اهالی یکی از روستاهای شهرستان گفت: نمونه برداری های میکروبی از آب مصرفی و مواد غذایی انجام شده و منتظر نتیجه هستیم تا علت مسمومیت مشخص شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رییس شبکه بهداشت و درمان تفت یزد با اشاره به مسمومیت غذایی ۵۰ نفر از اهالی یکی از روستاهای شهرستان گفت: نمونه برداری های میکروبی از آب مصرفی و مواد غذایی انجام شده و منتظر نتیجه هستیم تا علت مسمومیت مشخص شود.

مسعود دانشی افزود: این مسمومیت در یک مراسم عزاداری رخ داده و میهمانان ساعاتی پس از مصرف غذای توزیع شده در مراسم، دچار علائم

گوارشی استفراغ ،اسهال ،سرگیجه و درد دل شدند و به مرکز خدمات جامع سلامت منطقه خود مراجعه کردند.

وی اظهار کرد: ۸۰ درصد بیماران به صورت سرپایی، درمان و تعدادی در بیمارستان شهید بهشتی تفت بستری شدند.

دکتر دانشی ادامه داد: بیماران بستری نیز پس از دریافت خدمات درمانی مرخص شدند و حال عمومی انها مساعد است ضمن اینکه طغیان بیماری هم در منطقه کنترل شده است.

تفت در ۲۰ کیلومتری شهر یزد قرار دارد.