صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۰۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۹۰۳۴
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۲۲ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه اقدام دولت لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله تا پایان سال را ستود و ادعا کرد که این یک تصمیم «تاریخی» است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه اقدام دولت لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله تا پایان سال را ستود و ادعا کرد که این یک تصمیم «تاریخی» است.

تام باراک در پیامی در رسانه های اجتماعی نوشت: به میشل عون رئیس جمهور لبنان، نواف سلام نخست وزیر این کشور و شورای وزیران به خاطر تصمیم تاریخی، جسورانه و صحیح این هفته برای آغاز اجرای کامل توافق‌نامه ترک مخاصمه نوامبر ۲۰۲۴، قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل و توافق‌نامه طائف تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: تصمیم این هفته کابینه لبنان سرانجام راه حل «یک ملت، یک ارتش» را برای این کشور اجرا کرد. ما از مردم لبنان حمایت می کنیم.