صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۷۹۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۱ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
مدیرعامل بانک ملت در پیامی فرارسیدن ۱۷ مردادماه، روز بزرگداشت مقام خبرنگار را به تمامی خبرنگاران و فعالان حوزه رسانه تبریک گفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، فرشید فرخ نژاد در این پیام، با اشاره به این نکته که خبرنگاران همواره چراغ آگاهی و آگاهی بخشی را در جامعه روشن نگاه داشته و با قلم پویای خود به انعکاس به موقع رویدادها و وقایع پرداخته اند، افزود: اصحاب رسانه در لحظات حساس و اثرگذار تاریخ کشور، حضور موثر و فعال داشته و در آگاهی بخشی و ایجاد فضایی شفاف در جامعه به ویژه در حوزه های اقتصادی، نقشی مهم و کلیدی ایفا کرده اند.

وی با قدردانی از خبرنگاران و اهالی رسانه بابت یک سال همراهی با بانک ملت در انتشار اخبار و گزارش های این بانک، اظهار امیدواری کرد که نقش آفرینی موثر صاحبان اندیشه و قلم، در آینده نیز با تکیه با دقت و صداقت، بیش از پیش تداوم داشته باشد.