صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۰۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۵ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
عراقچی گفت: در خصوص بحث‌های مربوط به ترانزیت و راه‌های ترانزیتی و بحث اخیر که در واشنگتن صورت گرفته توضیحات بسیار مبسوطی را طرف ارمنی ارائه کرد و اطمینان‌های لازم را داد که خط قرمزهای ایران را آشنا هستند و به آن توجه کردند و همیشه خواهند کرد و اینکه ارمنستان هیچ‌گاه اجازه نخواهد داد که از خاکش تهدیدی متوجه ایران شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تسنیم: وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به رایزنی‌های سران ایران و ارمنستان بیان کرد: توافق شد یک سند جامع همکاری راهبردی بین دو کشور به زودی نهایی شود.
 
 سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان پس از نشست سران ایران و ارمنستان در خصوص رایزنی‌های انجام شده گفت: مذاکرات جدی بود و ما بحث‌های بسیار جدی داشتیم؛ هم در خصوص همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های اقتصادی که خیلی گسترده است که بحث تجارت و سرمایه گذاری و اجرای پروژه‌های فنی و مهندسی است و هم همکاری‌های فرهنگی که به خاطر علقه‌های فرهنگی بین دو کشور خیلی گسترده است.
 
وی افزود: در خصوص بحث‌های مربوط به ترانزیت و راه‌های ترانزیتی و بحث اخیر که در واشنگتن صورت گرفته توضیحات بسیار مبسوطی را طرف ارمنی ارائه کرد و اطمینان‌های لازم را داد که خط قرمزهای ایران را آشنا هستند و به آن توجه کردند و همیشه خواهند کرد و اینکه ارمنستان هیچ‌گاه اجازه نخواهد داد که از خاکش تهدیدی متوجه ایران شود.
 
عراقچی خاطرنشان کرد: توافق شد یک سند جامع همکاری راهبردی بین دو کشور به زودی نهایی شود.
 
وزیر امور خارجه کشورمان در آخر گفت که مذاکرات و گفتگوی بسیار جدی صورت گرفته است.