صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۳۱۳۷
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۷ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس‌جمهور روسیه می‌گوید برای دیدار با همتای اوکراینی خود آمادگی دارد، اما فایده این کار را نمی‌داند.

به گزارش انتخاب، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت: اگر دیدار با زلنسکی به خوبی تدارک دیده شود، من آماده آن هستم. به رئیس‌جمهور ترامپ گفتم که آماده دیدار با زلنسکی هستم و اگر او آماده باشد بگذارد به مسکو بیاید.

وی افزود: آماده دیدار با زلنسکی هستم اما پرسش این است که فایده آن چه خواهد بود. ما با پیوستن اوکراین به ناتو مخالفیم.

پوتین تصریح کرد: ما در اوکراین برای تصرف سرزمین‌ها نمی‌جنگیم، موضوع تضمین‌های امنیتی برای اوکراین در برابر سرزمین‌ها در نشست آلاسکا با رئیس‌جمهور ترامپ مطرح نشد. موضوع تضمین‌های امنیتی برای اوکراین هیچ ارتباطی با هیچ‌گونه تبادل سرزمینی ندارد.

رئیس‌جمهور روسیه ادامه داد: اختیارات زلنسکی به پایان رسیده و دیدار با او نتیجه‌ای نخواهد داشت. کی‌یف نیاز به همه‌پرسی برای حل مسئله ارضی دارد و این مستلزم پایان وضعیت فوق‌العاده و برگزاری انتخابات است.

پوتین همچنین ادامه داد: توافق‌ها با چین به سود هر دو طرف است، تقاضای جهانی برای انرژی در حال افزایش است، از جمله در چین. ما در مجموع بیش از ۱۰۰ میلیارد متر مکعب گاز به چین عرضه خواهیم کرد.