صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۳۸۲۷
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۱ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
سخنگوی وزارت خارجه درباره احتمال ارتباط سفر عراقچی به مصر با مذاکرات با آژانس:
سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی درباره سفر وزیر خارجه به مصر و اینکه آیا سفر مربوط به مذاکرات ایران و آژانس است، گفت: سفر به کشورهای منطقه بخشی از سیاست ایران برای تقویت همکاری‌ها و انجام رایزنی درباره مباحث دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ برگزار شد.

به گزارش انتخاب، سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی درباره سفر وزیر خارجه به مصر و اینکه آیا سفر مربوط به مذاکرات ایران و آژانس است، گفت: سفر به کشورهای منطقه بخشی از سیاست ایران برای تقویت همکاری‌ها و انجام رایزنی درباره مباحث دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی است. سفر به مصر قبلا انجام شده و در آینده انجام خواهد شد و احتمال آن هست که سفری انجام شود.

وی افزود: یک سفر برنامه‌ریزی شده به تونس داریم برای گفت‌وگو درباره روابط دوجانبه و اگر لازم باشد به کشورهای دیگری چه در چارچوب روابط دوجانبه و چه در راستای رایزنی‌ها درباره موضوعات بین‌المللی ممکن است انجام شود