صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۵۵۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۴ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور نشان می‌دهند که در ساعت ۱۰ صبح امروز جمعه، کیفیت هوا در دشت آزادگان با شاخص ۲۰۹ AQI به وضعیت «بنفش» و بسیار ناسالم رسیده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور نشان می‌دهند که در ساعت ۱۰ صبح امروز جمعه، کیفیت هوا در دشت آزادگان با شاخص ۲۰۹ AQI به وضعیت «بنفش» و بسیار ناسالم رسیده است.

بر اساس این داده‌ها، شاخص آلودگی هوا در بهبهان ۱۴۰، خرمشهر ۱۳۸، هویزه ۱۳۰، شوش ۱۲۲، اهواز ۱۱۱، شادگان ۱۰۶ و ماهشهر ۱۰۴ AQI ثبت شد که همگی نشان‌دهنده وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.

در مقابل، شهرهای آبادان، آغاجاری، اندیکا، اندیمشک، ایذه، باغملک، دزفول، دهدز، رامهرمز، گتوند، لالی، ملاثانی، هفتکل و هندیجان امروز هوای قابل قبول داشتند.

کارشناسان هشدار دادند افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان در شرایط ناسالم از فعالیت طولانی یا سنگین در فضای باز خودداری کنند و سایر گروه‌ها نیز این فعالیت‌ها را به حداقل برسانند.