صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۰۶ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۷۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۴
لاجوردی پوشان بلند قامت در فینال رقابت های قهرمانی جهان برابر بلغارستان به پیروزی رسیدند و جام را بالای سر بردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: لاجوردی پوشان بلند قامت در فینال رقابت های قهرمانی جهان برابر بلغارستان به پیروزی رسیدند و جام را بالای سر بردند.

دیدار فینال رقابت های والیبال قهرمانی جهان که به میزبانی فیلیپین در جریان بود، عصر امروز یکشنبه بین تیم های ایتالیا و بلغارستان برگزار شد که طی آن لاجوردی پوشان ۳ بر یک حریف خود را شکست دادند و قهرمان جهان شدند.

بلغارستان در شرایطی عنوان نایب قهرمانی جهان را به خود اختصاص داد که پس از ۵۵ سال توانسته بود به فینال این رقابت ها صعود کند و شگفتی ساز این دوره از مسابقات لقب بگیرد.

تیم ملی والیبال ایران که با پیروزی برابر صربستان به مرحله یک چهارم نهایی راه یافته بود، برای رسیدن به جمع چهار تیم برتر برابر جمهوری چک تن به شکست داد و نتوانست صعود کند.