صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۰۷ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۷۳۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۹ - ۰۷ مهر ۱۴۰۴
سه کشور اروپایی (بریتانیا، فرانسه و آلمان) با وجود فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران اعلام کردند که به دیپلماسی و مذاکره با ایران ادامه خواهند داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: سه کشور اروپایی (بریتانیا، فرانسه و آلمان) با وجود فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران اعلام کردند که به دیپلماسی و مذاکره با ایران ادامه خواهند داد.
 
تروئیکای اروپایی شامگاه دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما از ایران می‌خواهیم که هیچ اقدام تنش‌زا انجام ندهد و به رعایت تعهدات خود ادامه دهد.»
 
طبق گزارش تلویزیون خبری «الجزیره»، این سه کشور اروپایی در ادامه این بیانیه ادعا کردند: «ایران بارها تعهدات خود را نقض کرد و ما چاره‌ای جز فعال کردن مکانیسم ماشه نداشتیم.»
 
با این حال، بریتانیا، آلمان و فرانسه تاکید کردند: «ما به دیپلماسی و مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد.»
 
آنها در این بیانیه با تاکید بر اینکه «هدف اصلی ما جلوگیری از تلاش ایران برای دستیابی یا توسعه سلاح‌های هسته‌ای» است. افزودند: «ما از ایران و همه کشورها می‌خواهیم که به‌طور کامل از قطعنامه‌های سازمان ملل پیروی کنند.»