پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا: «ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه از رژیم صهیونیستی خواست که امنیت سرنشینان ناوگان جهانی «الصمود» را تامین کند.
بارو چهارشنبه شب در بیانیهای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: فرانسه از مقامهای اسرائیل میخواهد که امنیت شرکتکنندگان و حق حفاظت کنسولی آنها را تضمین کرده و اجازه دهد که (اتباع فرانسوی حاضر در این ناوگان) هر چه سریعتر به فرانسه بازگردند.
بارو افزود که فرانسه از سرنشینان فرانسوی این ناوگان درخواست کرده بود که از انجام این سفر خودداری کنند.
وزیر خارجه فرانسه اظهار کرد که پاریس با مقامهای اسرائیلی در تماس است تا اطمینان حاصل کند که ورود نیروهای اسرائیلی به کشتیهای این ناوگان تحت «بهترین شرایط امنیتی ممکن» انجام خواهد شد.
به گفته بارو، کنسولگری فرانسه در تلآویو با اتباع فرانسوی ناوگان الصمود در تماس مداوم است و برای ارائه خدمات کنسولی به آنها آمادگی دارد.
وی همچنین تاکید کرد که «اولویت فوری» فرانسه در خاورمیانه دستیابی به آتشبس، آزادی اسرای اسرائیلی توسط حماس و ارسال گسترده کمکهای بشردوستانه به غزه است.
ناوگان الصمود شامل بیش از ۵۰ کشتی حامل کمکهای انسان دوستانه و پزشکی برای غزه است که ۵۳۴ فعال از ۴۵ کشور در آن حضور دارند.