صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۱۰ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۷۸۶۸
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۱۷ - ۱۰ مهر ۱۴۰۴
کرملین اعلام کرد: اظهارات مقامات آمریکایی درباره احتمال وقوع حملات در عمق روسیه را رصد کرده‌ایم. هیچ سلاح جادویی برای کی‌یف وجود ندارد. هیچ سلاحی قادر به تغییر جریان رویدادها در جبهه به‌طور اساسی نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روسیه می‌گوید مذاکرات برای حل موضوع جنگ اوکراین متوقف شده است.

به گزارش انتخاب، کرملین اعلام کرد: اظهارات مقامات آمریکایی درباره احتمال وقوع حملات در عمق روسیه را رصد کرده‌ایم. هیچ سلاح جادویی برای کی‌یف وجود ندارد. هیچ سلاحی قادر به تغییر جریان رویدادها در جبهه به‌طور اساسی نیست.

مسکو افزود: مذاکرات مربوط به حل‌وفصل اوکراین متوقف شده و چشم‌انداز ادامه آن نامشخص است. تصمیم احتمالی واشنگتن برای تجهیز کی‌یف به موشک‌های تاماهاوک نقطه عطفی تازه و خطرناک در تنش موجود خواهد بود.

کرملین اضافه کرد: موضع نظام کی‌یف درباره حل‌وفصل از واقعیت جداست و ما همچنان بر گفت‌وگو و ارتباط با همه کشورها گشوده‌ایم.