صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۱۱ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۷۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۰۸ - ۱۱ مهر ۱۴۰۴
عضو دفتر سیاسی حماس درباره طرح آمریکایی ارائه شده درباره غزه گفت: «این جنبش در حال بررسی پیشنهاد آمریکا است، اما این کار را با سرعت خود و بدون هیچ گونه دیکته خارجی انجام خواهد داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: عضو دفتر سیاسی حماس درباره طرح آمریکایی ارائه شده درباره غزه گفت: «این جنبش در حال بررسی پیشنهاد آمریکا است، اما این کار را با سرعت خود و بدون هیچ گونه دیکته خارجی انجام خواهد داد.
 
محمد نزال، عضو دفتر سیاسی حماس افزود: «ما طرح منتسب به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را عصر دوشنبه گذشته دریافت و در روز دوم پس از دریافت طرح، رایزنی‌های داخلی و خارجی را آغاز کردیم.»
 
به گزارش خبرگزاری فلسطینی معا، وی خاطرنشان کرد که طرح آمریکایی ملاحظاتی دارد و ما به زودی موضع خود را در مورد آن اعلام خواهیم کرد.
 
این عضو حماس تاکید کرد: «ما با این منطق که زمان همانند شمشیری بالای سر ماست، عمل نمی‌کنیم. خیلی زود موضع خود را در مورد این طرح اعلام خواهیم کرد و این کار زیاد طول نخواهد کشید.»
 
وی گفت: «ما با میانجی‌ها و احزاب عربی و اسلامی در تماس بوده و در خصوص رسیدن به تفاهم جدی هستیم.»
 
نزال افزود: «انگیزه اصلی ما توقف کشتار جمعی است.»