صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۴ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۸۴۱۲
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۱ - ۱۴ مهر ۱۴۰۴
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤالی گفت: مسائل مربوط به ورزش را باید در زمین ورزش و در چارچوب‌های حقوقی بین‌المللی مرتبط با ورزش دنبال کرد. امیدواریم دولت آمریکا از اعمال غرض ورزی‌های سیاسی و سیاست زدگی در حوزه وزرش خودداری کند. دولت آمریکا به عنوان یکی از میزبانان المپیک وظایف مشخصی در قبال هیأت‌های ورزشی کشورها دارد. مراجع ورزشی از طریق فیفا و سایر نهادها پیگیر هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۴ با حضور اهالی رسانه برگزار شد.

به گزارش انتخاب، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤالی گفت: مسائل مربوط به ورزش را باید در زمین ورزش و در چارچوب‌های حقوقی بین‌المللی مرتبط با ورزش دنبال کرد. امیدواریم دولت آمریکا از اعمال غرض ورزی‌های سیاسی و سیاست زدگی در حوزه وزرش خودداری کند. دولت آمریکا به عنوان یکی از میزبانان المپیک وظایف مشخصی در قبال هیأت‌های ورزشی کشورها دارد. مراجع ورزشی از طریق فیفا و سایر نهادها پیگیر هستندو.

وی گفت: امیدواریم بحث روادید ورزشکاران برای شرکت در رویدادهای ورزشی در آمریکا به موقع انجام شود.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: وزارت خارجه از هیچ اقدامی برای تسریع در موضوع فروگذار نخواهد کرد و نگرانی خود را در مورد سوءاستفادده از میزبانی برای اعمال اغراض سایسی علیه وزرشکاران ایرانی اعلام می‌کنیم.

بقائی افزود: شاهد بودیم که در مورد هیأت نمایندگی دیپلماتیک ایران، آمریکا از جایگاه مقر و میزبانی برای عدم صدور روادید بخش قابل توجهی از هیأت نمایندگی ایران خودداری کرد