صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۲۰ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۹۴۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۲ - ۲۰ مهر ۱۴۰۴
بر اساس داده‌ها و اطلاعات سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۸ مهر ۱۴۰۴ میزان بارش‌ها در کشور نسبت به دوره بلندمدت ۵۵.۵ درصد کاهش یافته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: بر اساس داده‌ها و اطلاعات سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۸ مهر ۱۴۰۴ میزان بارش‌ها در کشور نسبت به دوره بلندمدت ۵۵.۵ درصد کاهش یافته است.

در ۸ استان یزد، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، خوزستان، خراسان جنوبی ایلام و اردبیل بارش‌ها در بازه اشاره شده ۱۰۰ درصد کاهش یافته است.

در ۱۶ استان دیگر کشور میزان بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت بیش از ۹۰ درصد کاهش یافته است. در استان‌های گیلان و مازندران کاهش بارش‌ها به ترتیل ۲۱.۲ و ۲۳.۴ درصد بوده است.

تنها در استان گلستان بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت ۳۵.۳ درصد افزایش یافته است. در دوره بلندمدت میزان بارش‌ها ۲۱.۷ میلیمتر بوده که از ابتدای سال آبی جاری تا دو روز قبل ۲۹.۳ میلیمتر بارش در این استان ساحلی دریای خزر ثبت شده است.