صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۲۱ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۸۹۶۰۴
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۰ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص مصوبه حق پخش تلویزیونی و همچنین نحوه نظارت مجلس بر عملکرد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس توضیحاتی را ارائه داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص مصوبه حق پخش تلویزیونی و همچنین نحوه نظارت مجلس بر عملکرد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس توضیحاتی را ارائه داد.

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که به خبرگزاری جمهوری اسلامی آمده بود در خصوص این مصوبه گفت: در ماده ۱۷ مصوبه آمده بود که حق پخش زنده مسابقات ورزشی با صداوسیماست در حالی که ماده ۲۲ موضوع دیگری بود و آن این بود که اگر بخواهند، به جز صداوسیما، می‌توان به تشکیلات دیگری هم حق پخش تلویزیونی داده شود. اما چون ماده ۲۲ با قانون اساسی مغایرت داشت حذف شد. بر اساس آن چیزی که الان تصویب شده و به شورای نگهبان رفته حق پخش مسابقات ورزشی متعلق به صداوسیماست. اینکه حق پخش چقدر است در توافق با باشگاه‌ها مشخص می‌شود.

وی درباره اینکه آیا مجلس روی هزینه‌های استقلال و پرسپولیس نظارت دارد یا خیر، عنوان کرد: اگر استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار شده‌ باشند و از این بخش شکایتی شده باشد کمیسیون اصل ۹۰ می‌تواند به موضوعات آنها ورود کند؛ اما اگر هزینه‌های آنها از بیت المال پرداخت شده کمیسیون فرهنگی به این مسئله نظارت خواهد کرد.