صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۷ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۹۲۴۴۸
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۲۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴
سخنگوی رسانه‌ای جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر بانک اهدافی در غزه دارد که به دنبال بهانه‌ای برای دستیابی به آن است، افزود: مقاومت به خواسته‌های میانجی‌گران پایبند بود و آمریکایی‌ها باید نقش ضامن آتش‌بس را ایفا کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: سخنگوی رسانه‌ای جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر بانک اهدافی در غزه دارد که به دنبال بهانه‌ای برای دستیابی به آن است، افزود: مقاومت به خواسته‌های میانجی‌گران پایبند بود و آمریکایی‌ها باید نقش ضامن آتش‌بس را ایفا کنند.

به نقل از شبکه المیادین، «محمد الحاج موسی» سخنگوی رسانه‌ای جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: مقاومت به خواسته‌های میانجی‌گران پاسخ داد و به آنچه خواسته بودند، پایبند بود و آمریکایی‌ها باید نقش ضامن آتش‌بس را ایفا کنند.

وی در خصوص تحویل اجساد اسرای صهیونیست نیز تأکید کرد: هیچ مهلت زمانی مشخصی وجود ندارد که مقاومت در غزه را به تحویل اجساد اسرای صهیونیست بر اساس توافق شرم‌الشیخ ملزم کند.