صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۲۵ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۹۵۲۸۲
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴
به نظر می‌رسد دیدار معوقه تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی در هفته پایانی آذر ماه برگزار خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تسنیم: به نظر می‌رسد دیدار معوقه تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی در هفته پایانی آذر ماه برگزار خواهد شد.
 
دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور که قرار بود 30 آبان ماه در تبریز برگزار شود، با تصمیم سازمان لیگ لغو و به زمان دیگری موکول شد.
 
سازمان لیگ روز گذشته (شنبه) با صدور بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: «با عنایت به اینکه تراکتور تنها نماینده فوتبال کشورمان در لیگ نخبگان آسیاست که باید در روز دوشنبه به مصاف تیم نسف قارشی برود و موفقیت این تیم در رقابت‌های لیگ نخبگان می‌تواند تأثیر مستقیم و بسزایی در تعیین تعداد سهمیه آسیایی فوتبال کشورمان داشته باشد، مسابقه تراکتور - پرسپولیس در روز جمعه 30 آبان ماه در مرحله یک شانزدهم جام حذفی به تعویق می‌افتد».
 
در همین راستا پیگیری ها نشان می‌دهد دیدار معوقه تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی در هفته پایانی آذر ماه برگزار می‌شود تا مرحله بعدی این مسابقات هم در روزهای 29 و 30 آذر ماه به انجام برسد.
 
دیدار تراکتور - پرسپولیس پس از اصلاح رأی کمیته استیناف، با حضور تماشاگران و در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.