صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۲۷ آبان ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۹۵۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴
یک شهرک‌نشین اسرائیلی امروز سه‌شنبه در عملیات زیرگیری و طعن در چهارراه مجموعهٔ شهرک‌نشین‌نشین غوش عتصیون در جنوب بیت‌لحم کشته شد و ۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
الجزیره نوشت: یک شهرک‌نشین اسرائیلی امروز سه‌شنبه در عملیات زیرگیری و طعن در چهارراه مجموعهٔ شهرک‌نشین‌نشین غوش عتصیون در جنوب بیت‌لحم کشته شد و ۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند.
 
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که ۳ فلسطینی که این عملیات را انجام دادند «خنثی» شده‌اند.
 
رادیوی ارتش اسرائیل گزارش داد که مهاجمان در یک خودرو بوده و عملیات زیرگیری را در چهارراه غوش عتصیون انجام دادند. شبکه ۱۲ اسرائیل نیز اعلام کرد که ارتش یک محاصرهٔ نظامی بر شهرها و روستاهای فلسطینی نزدیک محل عملیات اعمال کرده است.
 
رادیوی ارتش اسرائیل توضیح داد که این عملیات تلاشی برای طعن و تیراندازی بوده و جزئیات همچنان در حال بررسی است. این رادیو افزود که ارتش محاصرهٔ نظامی را بر شهرها و روستاهای فلسطینی نزدیک محل عملیات اعمال کرده است.
 
کرانه باختری شاهد تشدید حملات توسط سربازان و شهرک‌نشینان اسرائیلی بوده که به شهادت دست‌کم ۱۰۷۳ فلسطینی و زخمی‌شدن حدود ۱۰٬۷۰۰ نفر و نیز بازداشت بیش از ۲۰٬۵۰۰ نفر در طول دو سال جنگ نسل‌کشی در غزه انجامیده است.