صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۰۲ آذر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۹۶۴۰۴
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۴
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در مورد رفع توقیف کشتی «تالارا» و آیا که آیا محموله این کشتی نیز آزاد شده یا فقط خود کشتی و خدمه آن آزاد شده است؟ گفت : این اقدام بر اساس حکم قاضی صورت گرفته، این محموله متعلق به ایران بوده و کاری که انجام شده در راستای وظیفه محوله از سوی دستگاه قضایی به نیروی دریایی سپاه بوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه، امروز (دوم آذرماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه، به بررسی دیدگاه‌ها و تصمیمات دستگاه دیپلماسی درباره تازه‌ترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی پرداخت.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوالی در مورد رفع توقیف کشتی «تالارا» و آیا که آیا محموله این کشتی نیز آزاد شده یا فقط خود کشتی و خدمه آن آزاد شده است؟ گفت : این اقدام بر اساس حکم قاضی صورت گرفته، این محموله متعلق به ایران بوده و کاری که انجام شده در راستای وظیفه محوله از سوی دستگاه قضایی به نیروی دریایی سپاه بوده است.