صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۰۲ آذر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۹۶۵۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۲۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۴
 یکی از مهم‌ترین بخش‌های اظهارات ساپینتو در نشست خبری پیش از دیدار مقابل پادیاب، اعتراض به وضعیت محل تمرین تیم و ازدست‌رفتن زمین شماره ۳ آزادی بود که پیش‌تر در اختیار استقلال قرار داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فارس: تلاش مسئولان استقلال برای پیدا کردن زمین تمرین مناسب فعلا نتیجه‌ای نداشته است.
 
 یکی از مهم‌ترین بخش‌های اظهارات ساپینتو در نشست خبری پیش از دیدار مقابل پادیاب، اعتراض به وضعیت محل تمرین تیم و ازدست‌رفتن زمین شماره ۳ آزادی بود که پیش‌تر در اختیار استقلال قرار داشت.
 
سرمربی پرتغالی آبی‌ها مدتی پیش از باشگاه درخواست یک زمین تمرین دیگر را کرد تا استقلال در کنار کمپ حجازی، مکان دیگری را هم برای برگزاری تمرینات خود داشته باشد.
 
مسئولان تیم هم طی روزهای گذشته از چند مجموعه بازدید کرده‌اند اما گویا کیفیت چمن این زمین‌ها آن طور که باید انتظارات را برآورده نکرده است.
 
در همین رابطه طبق گفته یکی از مسئولان استقلال، باتوجه‌به اینکه قرار است بخش‌هایی از چمن کمپ حجازی زیر کشت برود، تمرینات تیم به‌زودی به زمین شماره ۴ مجموعه ورزشی آزادی منتقل خواهد شد تا کمپ مرحوم حجازی وضعیت مطلوب خود را بازیابی کند.
 
استقلالی‌ها در حالی با دغدغه زمین تمرین باکیفیت مواجه هستند که همین چند روز پیش بحث انتقال بازی این تیم به ورزشگاه تختی حاشیه‌ساز شده بود. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد علاوه بر مسئله کمبود ورزشگاه در تهران، معضل نبود چمن تمرینی مناسب هم به فهرست مشکلات فوتبال پایتخت اضافه شده است.