صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ آذر ۱۴۰۴
کد خبر: ۸۹۹۷۵۷
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۸ - ۲۲ آذر ۱۴۰۴
فرزند شهید طهرانچی به خبرنگار الجزیره درباره عملیات تروریستی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه و شهادت پدرش گفت: در شب حادثه پدرم به همراه تعداد زیادی از همسایه‌ها به شهادت رسیدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرزند شهید طهرانچی درباره جزئیات شهادت پدرش، توضیح داد.

به گزارش انتخاب، فرزند شهید طهرانچی به خبرنگار الجزیره درباره عملیات تروریستی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه و شهادت پدرش گفت: در شب حادثه پدرم به همراه تعداد زیادی از همسایه‌ها به شهادت رسیدند.

وی افزود: وقتی رسیدم دیدم که ساختمان محل سکونت پدر در حال آتش گرفتن است، بسیار وحشتناک بود. سه تا از همسایه‌ها به علت شدت موج انفجار به بیرون پرتاب شده بودند. 

او ادامه داد: پدرم یک استاد دانشگاه بودند که روی پروژه‌های علمی کشور کار می‌کردند. هیچ مدرک ثابت کننده‌ای درباره اینکه این دانشمندان در حال انجام یک پروژه یا فعالیت بودند، وجود ندارد. یک سری اتهامات قدیمی دستاویز اسرائیل شد تا این دانشمندان را هدف قرار دهد.